Lieneke Pries kiest voor HKC

Lieneke Pries speelt vanaf volgend seizoen voor Korfbalvereniging HKC.
Na de promotie naar de Korfbal League is Pries hiermee de eerste versterking voor de club uit Hardinxveld-Giessendam. De 25 jarige speelster geeft hiermee een extra kwaliteitsimpuls aan de selectie.

Pries begon haar korfbalcarrière bij Korfbalvereniging ASKO uit Assen wat in 2015 samen met
VDW-OLS fuseerde tot Korfbalvereniging AVO. In 2017 vertrok de jonge Lieneke Pries naar LDODK voor een nieuw korfbalavontuur. Onder het motto “wat goed is komt snel” veroverde ze hier al snel een plek in de hoofdmacht. Bij LDODK deed Pries ook haar eerste ervaring op met het spelen in de Korfbal League en werd ze in 2018 verkozen tot Beste speelster onder de 21 jaar.

Door een verandering in haar privésituatie vertrok Pries in 2020 bij LDODK en vestigde zich vanuit het Noorden in de Randstad. Vanaf het seizoen 2020-2021 speelt Lieneke Pries voor Fortuna uit Delft. Na 3 seizoenen bij Fortuna kiest de nog altijd zeer ambitieuze Lieneke Pries met de overstap naar HKC voor een nieuw avontuur.

Lieneke Pries is in het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeute in de regio Den Haag. HKC is blij met de komst van Lieneke Pries naar onze vereniging.
Zelf kijkt ze ook uit naar deze nieuwe uitdaging en hoopt ze HKC verder te helpen in haar ambities.

Korfbalvereniging HKC heet Lieneke Pries van harte welkom!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC