Wie zijn we:
De sponsorcommissie van korfbalvereniging HKC is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Naast contributie, is sponsoring nodig om financieel gezond te blijven. De commissie bestaat uit een 4-tal leden die actief zijn op het gebied van sponsorwerving en invulling geven aan het vertegenwoordigen van uw bedrijf binnen onze vereniging.

Wat doen we:
Als sponsorcommissie houden we ons bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. Variërend van sponsornetwerkborrels, het onderhouden van contacten met sponsoren tot het werven van nieuwe sponsoren. Daarnaast regelen we de operationele zaken rondom sponsorborden, verstrekken van sponsorkleding, etc.

Waarom HKC sponsoren:
Korfbalvereniging HKC is er trots op dat het naast een actieve sportvereniging ook een belangrijke sociale rol vervult in Boven-Hardinxveld. U als ondernemer steunt niet alleen sportieve activiteiten van de korfbalvereniging, maar u maakt het ook mogelijk dat er nevenactiviteiten zoals schoolkorfbal, koningsdagspelen, sportquiz en fitness activiteiten kunnen worden georganiseerd. U draagt op deze manier bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de netwerkborrels die HKC organiseert, ontmoet u ook andere ondernemers en vergroot u uw netwerk.

Wat is er voor u mogelijk:
Als sponsorcommissie kunnen we u verschillende opties aanbieden om korfbalvereniging HKC te sponsoren. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van de mogelijkheden om uw naam als sponsor te koppelen aan onze vereniging:

  • Sponsoring van teams als kledingsponsor;
  • Sponsoring van reclameborden in de sporthal en/of langs het hoofdveld;
  • Uw vlag langs het veld;
  • Adverteren in het clubblad;
  • Het sponsoren van de wedstrijdbal tijdens het zaalseizoen;
  • Sponsoring van een toernooi of evenement.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag deel uitmaken van onze enthousiaste verenging? Heeft u zelf een goed idee? De sponsorcommissie van HKC is altijd bereid met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact op met een van de sponsorcommissieleden om uw idee of optie te bespreken.

Email: sponsorcommissie@hkc-korfbal.nl
Tel: 06 11420638 (Wil Dubbeldam)