De Werf is in 2017 opgericht met als doel een multifunctioneel trainingscentrum te zijn voor leden van HKC. Het mooie van deze ruimte is dat iedereen er gebruik van kan maken: of je nu op zoek bent naar sport specifieke trainingen voor korfbal (of andere sporten), wilt revalideren na een (sport)blessure, groepssessies wilt volgen of indivueel wilt trainen, De Werf is geschikt voor alle doelgroepen!

Hieronder een overzicht van alle (mogelijke) activiteiten:

Individueel sporten

Op maandag- en woensdagavond kun je in De Werf individueel trainen. Wel is er altijd deskundige begeleiding aanwezig om je te helpen of vragen te beantwoorden.

Groepssessies

Op dinsdag- en donderdagavond én woensdagochtend worden er circuittrainingen georganiseerd. Onder begeleiding van een trainer worden er afwisselende trainingen aangeboden. Iedere avond zijn er twee sessies, waarbij er per sessie plaats is voor 10 personen. Op woensdagochtend is er één sessie.

Sport specifieke training

In overleg met de trainersgroep is het mogelijk een sport specifieke training te volgen. Denk hierbij aan het verbeteren van je korfbal skills, het trainen van spieren voor het wielrennen, etc. Hiervoor kun je contact opnemen met Leon Fijnekam. Hij koppelt je aan de juiste trainer.

Fysiotherapie

FysioPP is als fysiotherapeut verbonden aan HKC. Van maandag t/m donderdag is er in de (na)middag en avond altijd een fysiotherapeut aanwezig. Voor specifieke vragen over fysiotherapie en/of revalidatie, neem contact op met FysioPP.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent! We geven je graag een rondleiding in- en rond ons sportcomplex;
  2. Kom daarna een (paar) keer kijken en/of meedoen tijdens een training;
  3. Als je de smaak te pakken hebt meld je je aan om lid te worden van HKC en krijg je toegang tot sportlink (KNKV app). Uitleg hierover krijg je dan ook;
  4. Vervolgens bepaal je zelf, via sportlink, wanneer je wilt meedoen met groepssessies of individueel wilt trainen.

Mocht je nog vragen hebben horen we dat graag!
Traningscentrum De Werf

Namens de Trainersgroep van De Werf,

Leon Fijnekam
leonfijnekam@hotmail.com
0653725684