Sporthal 'Het Dok' en sportvelden HKC

Tiendweg 42B (ingang tegenover begraafplaats)
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam

tel: 0184-635 122
email: secretaris@hkc-korfbal.nl

Postbus 524
3370 BA Hardinxveld-Giessendam

Sportvelden Tiendweg & sporthal Het Dok

Routebeschrijving

Snelweg A15 (Rotterdam-Gorinchem), afslag Hardinxveld-Giessendam (afslag 26). Vanaf Rotterdam: einde afrit linksaf onder snelweg door. Bij verkeerslichten rechtdoor. Einde weg (=T-splitsing) rechtsaf, Parallelweg. Na ca. 4 1/2 km. Rijdt u weer over de snelweg en “Het Kanaal” (van Steenenhoek). De eerste weg links nemen (Tiendweg), vervolgens de T-splitsing voorbij rijden. Na ongeveer 100m kan aan de rechterkant (t.o.v. de begraafplaats) worden geparkeerd. De hal en sportvelden liggen achter het parkeerterrein. Ook is het mogelijk om na het kanaal de derde kruising linksaf (kruising) te nemen, dan de derde zijstraat aan de linkerzijde in (bij scholencomplex), vervolgens rechtsaf en dan linksaf en daarna wederom linksaf (zie bewegwijzering).

Vanaf Utrecht/Breda de A27 richting Gorinchem. Bij Gorinchem afslag “Avelingen” (afslag 24). Einde afrit linksaf dijk blijven volgen (ca. 6 km!). In Boven-Hardinxveld de eerste weg rechts, en dan als het ware de dijk afrijdt (Rembrandtstraat). Let op de zijwegen! Dan na de naar links gaande bocht rechtsaf (zie HKC-bewegwijzering). Vervolgens weer rechtsaf en de volgende straat linksaf en ook daarna weer linksaf.

In het veldseizoen worden doorgaans door alle teams (van senioren tot aan de welpen) op het kunstgras gespeeld. Hiervoor is dan wel geschikt schoeisel vereist. Mogelijkerwijs kan door omstandigheden uitgeweken naar het nabijgelegen ‘natuurgrasveld’.