Lotte van Montfort kiest voor HKC

De 26 jarige Lotte van Montfort speelt vanaf volgend seizoen voor HKC. De Eindhovense speelt nu nog bij Dalto uit Driebergen.
Bij deze club speelde van Montfort de afgelopen 4 seizoenen, na een overstap vanaf DSC, in de hoofdmacht.

Lotte van Montfort

Na 17 seizoenen bij DSC in Eindhoven en 4 seizoenen bij Dalto in Driebergen voegt van Montfort bij HKC een nieuw hoofdstuk toe aan haar al rijke korfbalcarriere. Zowel bij DSC als Dalto deed, de in het dagelijks leven als fysiotherapeute actief zijnde, van Montfort al ervaring op in de Korfbal League.
Met deze ervaring wil ze komend seizoen samen met HKC op het hoogste niveau ook hoge ogen gaan gooien. In het seizoen ’21-’22 won Lotte van Montfort de award voor de ‘Goal van het Jaar’ in deze League. Van Montfort is een echte aanvalster en staat garant voor (mooie) doelpunten. Positief, ambitieus, een winnaarstype en een leidster in en naast het het veld zijn typeringen welke op haar van toepassing zijn.

Na zelf als jeugdinternational diverse selectieteams doorlopen te hebben is Van Montfort bij Oranje U17 naast bondscoach Barry Schep actief als assistent-bondscoach. Ook op het gebied van trainen/coachen is Lotte van Montfort zeer ambitieus en leergierig.

HKC is blij met de komst van Lotte van Montfort naar onze mooie club en heten haar van harte welkom!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC

(Foto: Eindhovens Dagblad)

HKC 2 veldkampioen