Langendoen Analytics nieuwe sponsor HKC/Creon Kozijnen

In de korfbalwereld is Sanne Langendoen bekend vanwege zijn loepzuivere schot en in de selectie bij HKC/Creon Kozijnen speelt hij dan ook een belangrijke rol. Als pinchhitter heeft hij zijn waarde op belangrijke momenten meermaals bewezen.

Begin maart 2023 heeft Sanne de stap genomen om als zelfstandige aan de slag te gaan en heeft hij zijn bedrijf Langendoen Analytics opgericht. Van daaruit helpt hij opdrachtgevers met Pricing & Data gerelateerde vraagstukken.
Sanne stelt daarbij: “Met mijn achtergrond als econometrist en met al ruim 7 jaar werkervaring als Pricing & Data Analyst ben ik in staat om waarde voor de klant te creëren, waarbij de kernkwaliteiten zijn:

  • Het identificeren van verborgen onderliggende oorzaken bij de klantvraag door met een pro-actieve en kritische blik huidige processen te analyseren.
  • Het doorgronden van complexe problemen en deze samen met stakeholders vertalen naar realistische oplossingen en commerciële kansen.
  • Een brug slaan tussen data en business teams door geavanceerde analyses helder en begrijpbaar te presenteren.

HKC/Creon Kozijnen wenst Sanne Langendoen veel succes met zijn nieuwe onderneming en zijn blij hem als sponsor te mogen verwelkomen.