GM Lightning nieuwe sponsor bij HKC/Creon Kozijnen

GM Lighting, gevestigd aan de Edisonweg 20 in Gorinchem is toegetreden tot de grote sponsorgroep van HKC/Creon Kozijnen.
GM Lighting levert in samenwerking met installateurs, interieurontwerpers, bouwers en architecten mooie en kwalitatieve lichtoplossingen. Het verlichten van kantoren, winkels, zorgcentra, hotellerie en shortstay behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van GM Lighting. Wanneer je advies nodig hebt, lichtplannen uitgewerkt moeten worden of er andere wensen zijn, zoals verlichting in de vorm van een stukje maatwerk, schroom dan niet om contact op te nemen met GM Lighting, Professionals in Licht te vinden op het webadres: www.gmlighting.nl.

GM Lighting kwam met HKC/Creon Kozijnen in gesprek via het uitvoeren van de opdracht om LED-verlichting in sporthal Het Dok aan te brengen, wat vanzelfsprekend voor een aanzienlijke energiebesparing zorgt. Directeur Benno van Wijk van GM Lighting was meteen enthousiast om HKC/Creon Kozijnen te sponsoren door middel van een reclamebord in sporthal Het Dok en een reclamebord langs het hoofdveld .HKC/Creon Kozijnen is hier uiteraard erg blij mee en heet GM Lighting welkom bij de club.

Benno van Wijk en Jaap Tromp ondertekenen de sponsorovereenkomst