Verschoor Reizen verlengt sponsorcontract

Directeur Chris Verschoor en Wil Dubbeldam namens HKC/Creon Kozijnen, bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst

Wie is Verschoor Reizen?
We zijn een écht Hardinxvelds familiebedrijf met 14 eigen touringcars (25 tot 90 persoons) dat al 100 jaar reizen verzorgt.
Met het modernste wagenpark van Nederland, bekwame chauffeurs en reisexperts verzorgen we groepsreizen van a tot z.

Groepsreizen voor iedereen
Naast groepsreizen, verzorgen we ook bedrijfsuitjes, bedrijfsreizen, schoolreizen en compleet verzorgde dagjes weg. We hebben sinds een aantal jaar een aparte afdeling, Verschoor Events, voor de meerdaagse reizen in binnen- en buitenland die we per boot, trein, vliegtuig en eigen touringcars verzorgen. We ontzorgen eigenlijk in alles wat te maken heeft met groepsreizen. Van vervoer tot programma en van diner tot overnachting. Er komt namelijk behoorlijk wat kijken bij het organiseren van dit soort uitjes!

Sponsorcontract met HKC, waarom?
Nu we 100 jaar bestaan, is het ook een mooi moment om te kijken wat we als organisatie voor de omgeving terugdoen en daarbij vinden we sporten erg belangrijk. Als touringcarchauffeur moeten we namelijk fit zijn. Zo’n grote touringcar besturen en urenlang focussen achter het stuur is ook gewoon topsport. Afgelopen jaren werkten we al nauw samen met verschillende andere sportverenigingen om sportieve activiteiten te stimuleren onder jongeren, maar zagen ook in HKC/Creon Kozijnen een grote aandeelhouder van de sportmogelijkheden in de omgeving. Toen we de vraag daarom gesteld kregen, hoefden we er niet al te lang over na te denken.

Waarvoor kunnen leden bij jullie terecht?
Bij Verschoor Reizen bent u niet alleen aan het juiste adres als u op zoek bent naar een groepsvervoerder, maar ook voor het stimuleren van teambuilding, het verzorgen van een teamuitje of het organiseren van een buitenlandse reis. Met 100 jaar ervaring in de touringcarbranche kunnen we heel goed adviseren en ontlasten bij het organiseren hiervan. Onze chauffeurs zijn echte vakmensen en ook onze reisexperts zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van de reis en het verblijf. Bovendien hebben we het jongste wagenpark van Nederland! Dus dat betekent dat u ook nog eens voorzien bent van de duurzaamste en veiligste touringcar die er is!