Logistic Force nieuwe sponsor HKC/Creon Kozijnen

Per 1 november is Logistic Force sponsor geworden bij HKC/Creon Kozijnen en dat is vorm gegeven door een reclamebord in Sporthal Het Dok.

Vestigingsmanager Dave van Bergen van Logistic Force en Jaap Tromp namens HKC bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst.

Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden van toppers in de sectoren Transport en Logistiek en doet dat vanuit 20 vestigingen in Nederland. Vanuit 20 theorielocaties en 2 bedrijfshallen zet de academie van Logistic Force mensen in hun kracht en stoomt ze door middel van beroepsopleidingen klaar voor de dag van morgen. Wanneer je op zoek bent naar een baan in de Transport- en Logistiekbranche, neem contact op met Logistic Force. En andersom wanneer je als ondernemer in deze branche op zoek bent naar flexibele toppers is Logistic Force het juiste adres.

Dave van Bergen, zelf een fanatiek lid van de KombiFit-afdeling van HKC/Creon Kozijnen, is manager van de vestiging in Gorinchem. Hij ziet deze sponsoring als een mooie manier om Logistic Force te promoten en HKC/Creon Kozijnen is natuurlijk erg blij met de support van Logistic Force. Een mooie match dus!