Fabienne van Erk en Annick Post kiezen voor HKC/Creon Kozijnen

Komend seizoen zullen Fabienne van Erk en Annick Post de selectie van HKC/Creon Kozijnen komen versterken. Nadat eerder Richard Kunst al bekend maakte de overstap naar de club van zijn jeugd te maken, zorgen Van Erk en Post voor een kwaliteitsimpuls aan de dameskant van de selectie van HKC/Creon Kozijnen.

Beide talentvolle dames komen over van het Delftse Fortuna waar ze de afgelopen jaren deel uit maakten van de 1e selectie. Beiden mogen zich voormalig jeugdinternational noemen en speelden met Fortuna in de jeugdfinales om de titels.

Fabienne en Annick stellen zich al even kort voor:

Fabienne
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Delft
Studie/Werk: Net afgestudeerd (HBO, Ondernemerschap & RetailManagement),
Vorige clubs: Tot mijn 15e bij Sporting Delta in Dordrecht, daarna 2 jaar in de A-jeugd en 4 jaar in de selectie bij Fortuna.

Annick
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Delft
Studie/Werk: Fysiotherapeut
Vorige clubs: Tot mijn 14e bij Avanti in Pijnacker, daarna bij Fortuna.

Ze geven aan enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging te hebben!

HKC/Creon Kozijnen is uitermate blij met de komst van Fabienne & Annick en heten hen dan ook van harte welkom bij de vereniging!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC