Michel Koppelaar toegevoegd aan trainersstaf HKC 2

Het bestuur en de commissie sportieve zaken zijn blij te kunnen meedelen dat met het toevoegen van Michel Koppelaar aan de trainersstaf van HKC 2 de begeleiding van de 1e selectie voor het seizoen ’23-‘24 weer volledig is ingevuld.

Menno Kop en Leon Kwakernaat welke ook het afgelopen seizoen verantwoordelijk waren voor de training en coaching van HKC 2 hadden reeds eerder aangegeven ook in het komende seizoen beschikbaar te blijven.
Met het instappen van clubman Michel Koppelaar wordt de vrijgekomen positie van Romy Roest in de staf uitstekend ingevuld.
Menno, Leon en Michel zullen als drietal op gelijkwaardige basis verantwoordelijke zijn voor het 2e team van HKC.

Na een mooie spelerscarrière bij HKC waarin Michel Koppelaar ook jarenlang diverse jeugdteams trainde en coachte richtte hij zich verder op het trainersvak.
Jarenlang was Koppelaar reeds verantwoordelijk voor HKC 2 en buiten de deur een aantal jaar als hoofdtrainer actief bij het Zwijndrechtse Albatros.

Marrien Ekelmans en Peter Kamsteeg, samen verantwoordelijk voor het eerste team, verbonden zich al eerder voor komend seizoen aan HKC.
Met de aanstelling van Michel Koppelaar naast Menno Kop en Leon Kwakernaat is ook de kwaliteit van de trainersstaf welke verantwoordelijk zijn voor het jonge en ambitieuze tweede verzekerd.
Marcus Eijkelenboom en Bram Both (teammanagers), Jhon Hoekwater, Fysio PP, en Brik van Dusseldorp (verzorging) complementeren met hun belangrijke taken de volledige begeleiding rondom de selectie.

Met elkaar zal komend seizoen de uitdaging van het uitkomen in de (reserve) Korfbal League aangegaan worden.
We kijken er naar uit!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC