Kampioenen van HKC voorjaar 2023

HKC F1, gesponsord door De Klerk, zijn kampioen geworden door 12 punten uit 6 wedstrijden te behalen. Dit team heeft 109 keer gescoord. De kampioenen zijn Sieb, Imre, Siebe, Feline, Lotte, Fleur, coaches Quinten en Levi. Goed gedaan!

De kampioenen van HKC F1

Na het kampioenschap in de zaal kon HKC E3 als allereerste ploeg binnen HKC de kampioensvlag hijsen als voorjaarskampioen. Deze ploeg, gesponsord door Deltabrug Beheer, heeft slechts 1 keer gelijkspel gespeeld en verder alleen maar overwinningen in deze competitie geboekt. De felicitaties zijn voor Dylano, Wesley, Casper, Tess, Davy, Sanne en Pien.

De kampioenen van HKC E3

HKC D3, gesponsord door Blokland, won de laatste wedstrijd met 14-8 van Kinderdijk D1 waardoor de kampioensbeker en de champagne in ontvangst genomen kon worden door Selinde, Evy, Christa, Marinthe, Ruben, Levi, Dex en Willem. Op de foto ontbreken Sebas, Stacey en trainers/coaches Britt en Janine. Ook de felicitaties zijn voor hen natuurlijk.

De kampioenen van HKC D3

De opdracht voor de laatste wedstrijd was minimaal 1 punt halen voor HKC B3 om kampioen te worden. Deze ploeg, gesponsord door Den Breejen Shipyards, voldeed hieraan en won met 10-5 van Kinderdijk waardoor het kampioenschap binnengesleept kon worden. Goed gedaan en de felicitaties zijn voor Niels, Rhodé, Christie, Nicky, Amber, Anke, Marije, Pieter, Jesse, Fabian, Levi, en Floris. En natuurlijk trainers Mirella en Stefan niet te vergeten.

De kampioenen van HKC B3

Met 2 overwinningen binnen 48 uur werd HKC A2, gesponsord door Maxima Boats, gedeeld kampioen met Kinderdijk A2. Knappe prestatie, omdat ook in de zaal het kampioenschap werd binnengesleept. Wij feliciteren invalcoach Raymond, Guido, Coen, Jesse, Joppe, Matthijs, Joep, Femke, Femke, Sophie, Rosanna, Nina. Op de foto ontbreken Tom, coach Merel en trainster Nelleke, maar ook de felicitaties zijn voor hen.

De kampioenen van (een niet compleet) HKC A2

(Foto’s: W. v.d. Pijl)