Maas hekwerk & montage verlengt sponsorcontract

Onlangs is het sponsorcontract met Maas Hekwerk & Montage weer met drie jaar verlengd. De sponsoring bestaat uit een reclamebord langs het hoofdveld en een reclamebord in sporthal Het Dok.

Maas Hekwerk & Montage is bij HKC/Creon Kozijnen geen onbekende, want zij leverden en monteerden enkele jaren geleden het hekwerk rondom de nieuwe HKC-velden en verder leveren en monteren zij de constructie voor de reclameborden rondom het hoofdveld en in sporthal Het Dok.

Als particulier of ben je bij Maas Hekwerk & Montage aan het juiste adres voor terreinbeveiliging met o.a. sierhekwerk, gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmathekwerk, sportveldafrasteringen, slagbomen en alle soorten toegangspoorten en niet te vergeten totaaloplossingen. Voor informatie en inlichtingen: info@maashekwerk.nl.
HKC/Creon Kozijnen is natuurlijk erg blij dat Maas Hekwerk & Montage zich weer voor drie jaar als sponsor aan de vereniging heeft verbonden.

Verlenging sponsorcontract Den Breejen Shipyard