Den Breejen Shipyard verlengt sponsorovereenkomst

Verlenging sponsorcontract Den Breejen Shipyard

Ilona Kamsteeg, directeur van Den
Breejen Shipyard, en Jaap Tromp bij de ondertekening van het sponsorcontract

Deze week verlengde Den Breejen Shipyard de sponsorovereenkomst met HKC/Creon Kozijnen voor een periode van drie jaar en daar zijn wij deze Hardinxveldse onderneming natuurlijk zeer erkentelijk voor. Naast verlenging van de overeenkomst, was er ook sprake van een verbetering hiervan.

Naast de sponsoring van het derde en vierde team van HKC/Creon Kozijnen, reclameborden in sporthal Het Dok en langs het hoofdveld, gaat Den Breejen Shipyard ook gebruik maken van de vacaturebank welke onlangs is gelanceerd door HKC/Creon Kozijnen. Verder zal een bedrijfsfilm van Den Breejen Shipyard worden getoond bij de livestream van de wedstrijden van HKC/Creon Kozijnen 1.
Den Breejen Shipyard is opgericht in 1947 en is een echt Hardinxvelds familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de binnenvaartsector, zowel voor nieuwbouw, reparatie als refit. De specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen heeft de afgelopen 20 jaar ook voor internationale bekendheid gezorgd. De missie van Den Breejen Shipyard is het leveren van innovatieve, hoogwaardige producten en diensten, waarbij veiligheid, efficiency, duurzaamheid en klanttevredenheid een centrale plaats innemen. Vanzelfsprekend is HKC/Creon Kozijnen bijzonder verheugd met verlenging van de sponsorovereenkomst met Den Breejen Shipyard, dat hiermee de al jarenlang bestaande sponsoring voortzet.

Luchtfoto Den Breejen Shipyard