Job Brouwer kiest voor korfbalvereniging HKC

Namens het bestuur en de commissie sportieve zaken zijn we blij te kunnen meedelen dat Jop Brouwer vanaf augustus 2022 voor HKC zal komen spelen. De nog jonge maar inmiddels al ervaren speler geeft hiermee een extra kwaliteitsimpuls aan de selectie.

Job Brouwer

Jop Brouwer in duel met Danny den Dunnen

Opgegroeid in Dordrecht speelde Jop zijn hele jeugd bij Oranje Wit in een talentvolle lichting. Na de A-junioren maakte Jop de overstap van Oranje Wit naar Nieuwerkerk waarin hij in zijn eerste jaar direct een plaats in Nieuwerkerk 1 wist te bemachtigen. Na 3 jaren bij Nieuwerkerk 1 kiest Jop Brouwer met de overstap naar HKC voor een nieuw avontuur.

In de jeugd veelal spelend als scorende spits kan Jop inmiddels wel getypeerd worden als een moderne allround korfballer. Jop is ambitieus en ziet bij HKC meer dan voldoende mogelijkheden om zich nog verder te ontwikkelen als speler en als persoon.
De vereniging zelf en ook de spelersgroep met hierin in zijn ogen een mooie mix van verschillende leeftijden en aanwezige kwaliteiten spreekt Jop aan. Jop hoopt en verwacht hierin zelf ook zijn steentje te kunnen gaan bijdragen.

De 22 jarige Dordtenaar is in het dagelijks leven student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
HKC is blij met de komst van Jop Brouwer naar onze vereniging.
Hierbij heten we Jop dan ook van harte welkom bij HKC!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC

Schoolkorfbal 2022HKC 1 kampioen in de Overgangsklasse