Jiske van Brenk maakt overstap naar HKC

Het bestuur en de commissie sportieve zaken van HKC zijn verheugd te kunnen meedelen dat Jiske van Brenk vanaf komend seizoen voor HKC zal komen spelen. De 19-jarige talentvolle speelster uit Zetten komt deze zomer over van KV Wageningen, afgelopen zaalseizoen nog driemaal tegenstander van HKC.

Jiske van Brenk (kv Wageningen)

Jiske van Brenk dueleert met Eliza Roest om de bal

Jiske woont in het Gelderse Zetten. In het dagelijks leven werkzaam als operatieassistente in opleiding. Bij de plaatselijke korfbalvereniging KV Zetten maakte Jiske in de D-jeugd haar eerste stappen op het korfbalveld.
Na 2 jaar hier gespeeld te hebben maakte ze de overstap naar het hemelsbreed zo’n 10 kilometer verderop gelegen KV Wageningen. In de jeugdopleiding van deze club kon haar talent verder tot wasdom komen en maakte ze hier in haar tijd bij deze mooie club, naast het behalen van sportieve successen, ook vele vrienden.
Een 2 jaar geleden opgelopen voorste kruisband blessure betekende een flinke domper in haar sportieve carrière. Het volledig herstellen en het sterker terugkomen na deze blessure noemt Jiske zelf het grootste sportieve succes tot nu toe.
Afgelopen zaalseizoen was de nog jonge speelster een belangrijke kracht in het 1e team van KV Wageningen

Jiske vertelt zelf verder:

Hopelijk volgen er mooie sportieve successen in de komende jaren bij HKC.
Ik wil mijzelf graag nog verder ontwikkelen tot een complete speelster en denk dat dat bij HKC met de kwaliteit die daar rondloopt zeker moet lukken.

Wij zijn blij dat Jiske voor een nieuw avontuur bij HKC kiest om haar ambitie verder waar te maken.
Hierbij heten we Jiske dan ook van harte welkom!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC

HKC 1 kampioen in de OvergangsklasseMabel Havelaar