HKC gaat verder onder de naam HKC/Creon Kozijnen

Met ingang van 1 oktober 2023 is Korfbalvereniging HKC een naamkoppeling aangegaan met Creon Online B.V., gevestigd aan de Kade 34 in Hardinxveld-Giessendam. De naamkoppeling wordt aangegaan met de afdeling Kozijnen van Creon en HKC zal vanaf heden dan ook verder gaan onder de naam HKC/Creon Kozijnen.

Creon Online is dé webshop voor kozijnen en rolluiken, waarbij de klant het product zelf opmeet en plaatst, waardoor vele euro’s worden bespaard en kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs kunnen worden aangeboden.
Kantoor, showroom en magazijn zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, van waaruit de producten snel en accuraat bij de klant thuis worden afgeleverd.

Directeur Geoffrey de Bruin van Creon Kozijnen vindt het een eer om naamsponsor van HKC te worden. “Ik denk dat het gedachtegoed, drive en ontwikkeling bij HKC een soort spiegel is waar wij bij Creon Kozijnen voor staan: Elk jaar grote stappen vooruit maken, de lat hoger leggen, ontwikkelen en door ontwikkelen, structurele veranderingen aanbrengen en daardoor inmiddels op het hoogste niveau actief zijn. Ik zie uit naar succesvolle korfbaljaren met HKC”.

HKC is vanzelfsprekend verheugd om Creon Kozijnen als naamsponsor te mogen verwelkomen en vertrouwen erop met elkaar een succesvolle samenwerking aan te gaan. Een nieuwe en belangrijke ontwikkeling voor Korfbal League club HKC die past bij de stappen die gezet zijn en die HKC in de toekomst nog wil maken.