Merijn Sevenhuysen stopt per direct als selectiespeler bij HKC

HKC 1 speler Merijn Sevenhuysen heeft afgelopen woensdagavond aangegeven helaas per direct te stoppen als speler binnen de HKC selectie en zijn korfbalschoenen voorlopig ook helemaal aan de wilgen te hangen. Een persoonlijke keuze welke wij zeer jammer vinden maar uiteraard zullen respecteren.

Merijn SevenhuysenDe in Dordrecht woonachtige Merijn Sevenhuysen heeft zich in de zomer van 2022 bij HKC aangesloten en was een belangrijke speler in het team wat afgelopen zaalseizoen promotie vanuit de KL2 naar de Kenonz Korfbal League wist te bewerkstelligen. Met zijn persoonlijkheid, drive, reboundkracht en verdedigende kwaliteiten voegde Merijn veel waarde binnen de selectie toe.
HKC had dan ook graag met Sevenhuysen in het team het debuutseizoen in de Kenonz Korfbal League willen beleven.

Veranderingen in zijn privé situatie en het gegeven dat korfbal hem al langere tijd meer energie koste dan dat het hem opleverde hebben Merijn deze uiteindelijke keuze doen maken.

Merijn zelf geeft aan: “Ik wil de club graag bedanken voor het welkome gevoel wat me is gegeven. Als buitenstaander ben ik vanaf het eerste moment met open armen ontvangen. Dit in combinatie met de unieke support tijdens de wedstrijden verdient wat mij betreft een groot compliment”

Wij zijn Merijn als club dankbaar voor wat hij voor HKC heeft betekend en wensen hem veel succes en plezier in de toekomst.

Korfbalvereniging HKC
Bestuur en commissie Sportieve Zaken

HKC/Creon Kozijnen