HKC 6 trekt laat de overwinning naar zich toe

In de eerste aanval wisten Bram B en Bram M zodanige verwarring te stichten dat Saskia en Bo al snel een 2-0 stand op het scorebord brachten. De tweede aanval verliep moeizamer. Marinda steunde goed aan en Marjolein wist veel ballen af te vangen, vooral omdat het Jhon en Arie wel lukte het ronde speeltuig wel in de buurt van de korf te krijgen, maar er niet doorheen. GKV rook de kansen en ondanks een treffer van Arie wist GKV voor de rust ook 3 maal de mand te doorboren.
Na rust werd het aanvalsvak versterkt met Rene en Elias. De warming up had te wensen over gelaten, want het duurde bijna een kwartier en met hulp van scheidsrechter Wil voordat uiteindelijk uit een strafworp het 4e doelpunt werd gemaakt. De ervaring leert dat dit bij HKC 6 ondanks specifieke trainingen en mental coaching geen zekerheidjes zijn, hopelijk is dit toch een stap in het genezingsproces van dit trauma.

Inmiddels had ook GKV de mand weten te vinden. De volgende doelpunten lieten minder lang op zich wachten. GKV wist met een ver schot voor de 2e maal op voorsprong te komen, maar dit zou tevens de laatste keer zijn. Bo maakte met een kort schot gelijk en enkele minuten later wist Elias de 6-5 binnen te schieten. In de slotminuut trok GKV aan de noodrem en met het benutten van de strafworp was de 7-5 overwinning binnen en was het tijd voor de bloemen en bitterballen. Alle invalsters tijden het hele seizoen: nogmaals bedankt namens HKC 6!

HKC 6 is kampioen!