Geslaagd en succesvol INTRO Personeel zaaltoernooi

NOVAFRONT veldtoernooiAfgelopen 2 weken is voor het eerst in hun bestaan een gezamenlijke zaalkorfbaltoernooi georganiseerd door de Hardinxveldse korfbalverenigingen Vriendenschaar en HKC: het INTRO PERSONEEL ZAALTOERNOOI 2019.

Met de in de zaalovergangsklasse uitkomende verenigingen SDO/BlijWerkt (Kamerik), Sporting Delta (Dordrecht) en Vriendenschaar, alsmede het in de zaalcompetitie in de Hoofdklasse debuterende HKC kende het toernooi een sterk deelnemersveld voor zowel de standaardteams als de reserveteams.

Zaterdag 2 november is het toernooi gestart met wedstrijden tussen de 1e en 2e teams van Sporting Delta tegen Vriendenschaar en de 1e en 2e teams van HKC tegen SDO/BlijWerkt.
Op dinsdag 5 november speelde Sporting Delta 1 en 2 tegen HKC 1 en 2 in Het Dok en op donderdag 7 november was De Wielewaal het strijdtoneel voor de wedstrijden tussen Vriendenschaar 1 en 2 en SDO/BlijWerkt 1 en 2.
De finaledag was op zaterdag 9 november in een druk bezochte sporthal Het Dok in Boven Hardinxveld. Eerst speelden de reserveteams van respectievelijk SDO/BlijWerkt en Sporting Delta tegen elkaar, gevolgd door die van Vriendenschaar en HKC. Het toernooi werd vervolgd met de wedstrijd SDO/BlijWerkt 1 en Sporting Delta 1 en afgesloten met de Hardinxveldse derby tussen Vriendenschaar en HKC welke overtuigend werd gewonnen door HKC.

HKC wist overtuigend met zowel haar 1e als ook 2e team alle wedstrijden te winnen en werd zo de terechte toernooiwinnaar van het Intropersoneel en mocht als winnaar de 1e prijs in ontvangst nemen welke ter beschikking is gesteld door bouwonderneming Stout bv.

Dit zaalkorfbal toernooi is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor INTRO Personeel en de subsponsors CAB Holland, NOVAFRONT en Sportshop André Vlot.
De toernooiorganisatie kan terugkijken op een geslaagd en succesvol INTRO Personeel zaaltoernooi 2019 en wil ook alle betrokken vrijwilligers bedanken voor hun hulp en inzet.

Wedstrijd HKC 1 – SDO /BlijWerkt 1

Video doelpunten HKC

Foto’s wedstrijd

Wedstrijd HKC 1 – Sporting Delta 1

Video doelpunten HKC

Wedstrijd Vriendenschaar 1 – HKC 1

Video doelpunten HKC

Foto’s wedstrijd

Fotograaf: H. van Kekerix