HKC Midweek herhaalt succes!!

In navolging op hun historisch kampioenschap eerder dit jaar, schrijft HKC Midweek wederom geschiedenis met haar 2e kampioenschap.

Na succes, moet je blijven verbeteren, dat heeft dit Meerkerk-Houtbouw-team zeker gedaan. Zo heeft het team dit kampioenschap op eigen krachten binnen gehaald, ruim voor de laatste speelronde. Daar waar eerder het kampioenschap in de laatste speelronde werd behaald, door uitslagen van de tegenstanders.

De afgelopen wedstrijden was er meer routine in het team. De vakken waren stabieler georganiseerd en ook de wissels werden tactischer ingezet. Natuurlijk is er ook een kwaliteitsimpuls ingezet door het inzetten van nieuwe basisspelers.

Naast vaste basisspelers als John, Jeroen, Marco en Wesley zijn Stan en Rowin toegevoegd aan de midweek selectie. En maakte Fred zijn rentree in de basis, na een blessure. Daarnaast heeft Jeroen de aanvoerdersband overgenomen en wordt het team strak gecoördineerd door Wendy. In de wedstrijden komt het gevaar veelvuldig van het halve dozijn vrouwen; Wilma, Martine, Marlies en Manon. Waarin tijdens de laatste wedstrijden Chantal haar meerwaarde duidelijk liet zien.

De tegenstanders in de poule hadden duidelijk geen antwoord op het collectief van HKC. Zo werden grote concurrenten en mede titelkandidaten in scherpe wedstrijden aan de kant gezet. ACKC en Kinderdijk hadden vooral het nakijken en ook Voltreffers en Keep-fit lieten zich overrompelen. SKV blijft altijd lastig voor Midweek HKC, maar ook in deze wedstrijd hadden zij niets in te brengen en speelde de midweek professioneel de winst veilig.

Tijdens de laatste thuiswedstrijd heeft het team het kampioenschap gevierd, felicitaties en bloemen in ontvangst genomen en bitterballen gegeten. Helaas gaat Marco Baks het team verlaten, speler van bijna het eerste uur, na jarenlang trouw basisspeler en leider van het team te zijn geweest. Het team zal zijn inzet missen!

De HKC Midweek kampioenen:
Fred, Jeroen, Marco, Wesley, Teunis, John, Rowin.
Manon, Wilma, Wendy, Martine, Chantal.
Op de foto ontbreken: Stan en Marlies.

De kampioenen van HKC Midweek

INTRO Personeel Zaaltoernooi