Geen NK-titels Districtkampioenschap Zuid-West

Afgelopen zaterdag haalde HKC met de C- en D-teams helaas niet de dubbel bij het Districtkampioenschap voor Zuid-West binnen.

In de Reijerparkhal in Ridderkerk beet HKC D1 de spits af tegen DeetosSnel D1. In de reguliere competitie was dit team ook tot tweemaal toe net iets te sterk. Dit beloofde dus een mooie en spannende wedstrijd te worden, en dat werd het ook! De meiden en jongens van HKC D1 vochten zich iedere keer terug. Het team kwam een aantal keer op een achterstand en probeerde zich langzij te werken. In de slotminuten kwam het team net iets te kort (eindstand 12 – 13), maar kan nu met opgeheven hoofd het NK voor D-teams (a.s. zaterdag 27 maart) gaan spelen.

Ook HKC C1 kon dus het Districtskampioenschap binnenhalen; de wedstrijd tegen KOAG C1 moest uitmaken wie daar recht op zou hebben. Al aan het begin nam de Krimpen aan den IJssel al voorsprong en bouwde deze uit. Halverwege de tweede helft probeerde HKC C1 terug te komen en kwam nog met een paar minuten spelen nog met een verschil van 2 punten. KOAG C1 deelde kort voor tijd nog de genadeklap uit (eindstand 8 – 5).

Fotogalerij Districtkampioenschap voor C- en D-jeugd Zuid-West

{5451585366559559729:800:600:2:true:true:white}