Frank Mommers en Friso Verdoorn starten in duo-functie bij HKC

Het nieuwe korfbalseizoen gaat bijna van start. We zijn blij als commissie Sportieve Zaken dat Frank Mommers bij HKC aan de slag gaat. Frank gaat samen met Friso Verdoorn de functie van jeugd coördinator invullen; Friso is daarnaast hoofdtrainer van HKC B1 en zal hierin ondersteund worden door Frank.

Friso is natuurlijk al een bekende voor velen in de club als selectiespeler, jeugdtrainer en in het afgelopen seizoen is hij gestart als jeugd coördinator. Een korte introductie van Frank. Frank woont in Almkerk en heeft zijn ‘korfbalroots’ bij ACKC. Intussen heeft hij al flink aan de weg getimmerd in korfballand en is hij onder andere actief als trainer bij RTC-teams van regio Zuid-West en KNKV cursusleider voor de korfbaltrainer opleiding. Als trainer was hij de afgelopen tijd actief bij DeetosSnel 2 en A1. Frank was werkzaam als docent op het CIOS en heeft zijn eigen outdoor & sport onderneming.

We zijn vorig jaar al een mooi traject gestart, waarin de focus lag op de aanvallende en verdedigende spelstijlen, dat we graag voort willen zetten. De taken van jeugd coördinator zullen verdeeld worden, waar Frank zich met name zal richten op het begeleiden van de trainer/coaches van de A-teams, de C-teams en de E- en F-teams. Friso zal de B- en D-trainers/ coaches begeleiden.

Frank, welkom bij HKC en voor beiden veel succes en plezier gewenst! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Foto ondertekenen contract door Friso Verdoorn, Frank Mommers en Arnold Tromp (SporZa HKC)