De kop is eraf – Kickoff Jeugdbegeleiding 2023/2024

We zijn begonnen en hebben er zin in. Zaterdagochtend was de bijeenkomst met de jeugdbegeleiding: trainers, hulptrainers, coaches die dit jaar allemaal weer een bijdrage willen leveren aan de HKC-jeugd. Super dat we zo’n grote opkomst hadden: ruim 50 trainers!
Als commissie Sportieve Zaken hebben we informatie gegeven over hoe we de trainers willen ondersteunen door middel van de technische plannen, de ondersteuning door de jeugd-coördinatoren, de clinics door ‘Spelenderwijs Verbeteren’. Daarnaast hebben we het ook met elkaar gehad wat we van onze trainers verwachten.

Dit keer waren er ook twee gastsprekers: Anja Bohré heeft toelichting geven en aandacht gevraagd voor een veilig sportklimaat binnen HKC. Daarnaast heeft Peter Kamsteeg een mooi verhaal gehouden over teamontwikkeling. Leuk om tips te krijgen van de trainer van HKC 1 over teambuilding en de dynamieken die er binnen een team kunnen ontstaan.
Na afloop een lekkere lunch voor iedereen, waarvoor dank. Mooi dat het seizoen gestart is, de eerste afspraken zijn gemaakt voor de samenwerking binnen de trainingsgroepen, dus we kunnen van start.

Commissie Sportieve Zaken

De bijeenkomst met alle jeugdtrainers en gastsprekers