Esmée Hoogendoorn speelt vanaf seizoen ’22-’23 voor HKC

De selectie van HKC wordt vanaf komend seizoen ’22-‘23 versterkt met Esmée Hoogendoorn.
De 18 jaar jonge talentvolle korfbalster uit Gorinchem nu nog spelend in PKC/Vertom A1 zal hiermee in Hardinxveld-Giessendam haar debuutseizoen in de senioren gaan maken.

Esmée Hoogendoorn woont met haar ouders in Gorinchem. Vanzelfsprekend dan ook dat GKV Enomics de club is waar Esmee haar eerste stappen op het korfbalveld zette. Op 11 jarige leeftijd koos Esmee ervoor om de overstap te maken naar PKC/Vertom. In de jeugd van PKC maakt ze hier diverse Nederlands Kampioenschappen mee. Ook werd ze als speelster van de club uit Papendrecht diverse malen geselecteerd voor de regionale selectieteams.
Daarnaast is Esmée de kleindochter van de trotse huisfotograaf van HKC 1, Herman van Kekerix.

Esmée vertelt:

Op dit moment studeer ik Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik in mijn eerste jaar zit. Naast al dat studeren vind ik het heerlijk om te korfballen.

Na veel leuke jaren en mooie momenten bij PKC, heb ik zin in een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik verheugd te kunnen melden dat ik vanaf volgend seizoen deel zal uitmaken van het ambitieuze én gezellige HKC. Een kans die ik met beide handen aangrijp, gezien de potentie en het enthousiasme van de vereniging.
Ik hoop een mooie tijd met elkaar te gaan beleven!

Namens HKC heten we Esmée harte welkom bij onze club.

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC