Ekelmans en Kamsteeg stoppen aan het einde van het seizoen bij HKC/Creon Kozijnen

Marrien Ekelmans en Peter Kamsteeg zullen aan het einde van deze korfbaljaargang, seizoen 2023-2024, stoppen als hoofdtrainers van de eerste selectie bij HKC/Creon Kozijnen.
Hiermee komt er straks in juni 2024, na 4 mooie jaren, een einde aan de succesvolle samenwerking.

Kamsteeg en Ekelmans startten na de zomer van 2020 met hun werkzaamheden voor de korfbalclub uit Boven-Hardinxveld waarmee ze éénmaal de hoofdklasse finale en éénmaal de finale van de KL2 wisten te bereiken.

Het absolute sportieve hoogtepunt was de winst in de finale van de KL2 in 2023 op Dalto/Klaverblad verzekeringen en de promotie naar de Kenonz Korfbal League. Op het veld werd met de ploeg promotie naar de ereklasse afgedwongen.

Onder leiding van het trainersduo werden naast de benoemde sportieve successen ook verdere stappen gezet in de ontwikkeling en professionalisering van de club.
HKC/Creon Kozijnen is het trainersduo hiervoor buitengewoon erkentelijk.

Het team is op dit moment als debutant in de League volop aan het strijden voor behoud in de hoogste korfbalklasse. Marrien Ekelmans en Peter Kamsteeg zullen met volle overgave het huidige seizoen afmaken en de gestelde doelen proberen te behalen.
Vanuit de vereniging geniet het duo hierin ook het volste vertrouwen.

Bestuur Korfbalvereniging HKC/Creon Kozijnen