Succesvolle samenwerking Marrien Ekelmans en Peter Kamsteeg verlengd

Het bestuur en de commissie sportieve zaken van HKC zijn blij en trots te kunnen meedelen dat Marrien Ekelmans en Peter Kamsteeg ook in seizoen 2023-2024 als trainer/coach verbonden zullen blijven aan de 1e selectie van HKC. De prettige en succesvolle samenwerking tussen beide partijen wordt hiermee ook het komende korfbaljaar gecontinueerd.

Zowel vanuit de trainers/coaches zelf als de club was al eerder de wens uitgesproken om de onderlinge samenwerking voor een langere periode voort te zetten. Met het verlengen van de overeenkomsten is aan deze wens nu ook definitief invulling gegeven. HKC is zeer content met de korfbaltechnische en persoonlijke invulling van de functie door Ekelmans en Kamsteeg en zijn blij ook in het seizoen 2023-2024 van de kwaliteiten en het enthousiasme van deze heren te mogen profiteren.

In het huidige zaalseizoen strijd HKC 1 in de KL2 met nog 4 speelronden voor de boeg om een plaats bij de bovenste vier op de ranglijst welke recht geven op een plaats in de play-offs als afsluiting van de competitie richting finale. Na het wegvallen van diverse sterkhouders binnen het team en het inpassen van nieuwe jonge kwalitatieve spelers een goede prestatie.
Na de promotie afgelopen seizoen op het veld naar de hoofdklasse is HKC in deze hoofdklasse halverwege het seizoen koploper. Met de invoering van de nieuwe competitieopzet voor het veld vanaf komende zomer is een plaats in de ereklasse reeds zo goed als verzekerd.

Beide partijen zien voldoende aanknopingspunten om ook komend seizoen met elkaar verder te gaan. De samenwerking verloopt zeer prettig, de prestaties en ontwikkeling van het team zijn goed en ook het plezier en de dynamiek binnen de spelersgroep is positief.

Met elkaar hebben we nieuwe doelen en verbeterpunten opgesteld welke, naast het spelen in mooie competities op zowel de veld als in de zaal, voldoende uitdaging zullen bieden.

Met vertrouwen zien we deze verlengde samenwerking tegemoet!

Korfbalvereniging HKC
Bestuur en Commissie Sportieve Zaken