Succes voor HKC Midweek in de zaal

 HKC Midweek heeft 26 januari deelgenomen aan het recreantentoernooi (ook wel bitterballentoernooi genoemd) bij Oranje Wit in Dordrecht. Na overwinningen op PKC, Oranje Wit, KC Dordrecht en Movado mocht HKC de beker in ontvangst nemen en kon men nagenieten onder genot van bitterballen en een drankje.

Moment uit het midweektoernooi bij Oranje Wit

HKC begon met in de basis Teunis, Ralph, Jhonny en Marco, Mirella en de invalsters Marloes, Martine en Anja (bij deze nogmaals dank). Een aantal spelers waren zelfs speciaal de dinsdag ervoor komen trainen! Als reserves waren een aantal spelers /speelsters van HKC 5 aanwezig, die op dezelfde tijd in de andere hal een competitiewedstrijd speelden.

Op het veld waren bij zowel HKC als tegenstanders spectaculaire acties te zien en verre afstandsschoten. Bij een aantal tegenstanders was dit gezien de leeftijd extra bewonderenswaardig, hoewel zij veel meer korfbalervaring hebben. Ook het publiek wist zich goed te vermaken, net als de fanatieke supporters van HKC, zelf spelend bij de kangoeroes.

Volgend jaar hopen we de titel te kunnen verdedigen. Gelukkig hoeft de midweek niet zo lang te wachten en zijn zij over 2 maanden op het veld weer in actie te zien tijdens de voorjaarscompetitie.

 

 

 

Fotoverslag

{rss uri=https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/109204750552079278706/albumid/5840287177702482849?alt=rss&kind=photo&hl=en_US limit=50}

Foto’s: A. Verschoor