Opnieuw winst voor HKC B1 tegen Fortis B1!

Voor de B1 begon de dag zaterdag al vroeg. Om kwart over 8 moesten we vertrekken richting Oost Souburg voor een wedstrijd tegen Fortis B1. Ook Fortis B1 wist afgelopen week hun eerste wedstrijd te winnen dus het beloofde een leuke wedstrijd te worden.

Rond half 10 kwamen we aan op het sportcomplex van Fortis. Na een rustige en lange voorbereiding begonnen we rond kwart voor 11 aan de wedstrijd.

Fortis opende de scoren, maar wij reageerde daar vrij snel op door een schot van Tamara. Het werd later 2-1 door een strafworp van Anieke. Maar ook Fortis kon ons het eerste kwartier moeilijk maken en scoorde de 2-2. Daarna waren wij de ploeg die gingen korfballen, en liepen uit door scores van Aron en Anieke naar een stand van 5-2, met die stand gingen we ook de kleedkamers opzoeken..

Bij de thee ( die alleen Frank dronk ) werd nog even duidelijk gemaakt dat we goed aan het spelen waren maar dat er altijd dingen beter konden, die dingen werden even besproken en de 2e helft konden we weer aan de bak!

Het waren weer wij die vrij snel scoorde uit een goede aanval was Anieke die uit een mooi ver schot de 6-2 op het scorebord zette. Daarna duurde het wat langer, maar de verdediging was goed aan het verdedigen waardoor het door 2 strafworpen van Stan toch 8-2 werd. Daarna bracht Fortis wat wissels in en scoorde de 8-3. Maar het andere vak draaide goede aanvallen, Twan en Stefan waren goed aan het afvangen en de dames waren goed op schot want Ingeborg bepaalde de eindstand met een schot nog op 9-3.

Opnieuw een goede wedstrijd en we staan na 2 competitie wedstrijden op plek 1. De komende 2 weken hebben we 2 keer Blauw – Wit. Die ploeg kreeg gister een flinke nederlaag te verwerken er werd maar liefst met 15-2 van Merwede verloren.

Weer hard trainen deze week & we hopen jullie zaterdag om 10 uur weer langs het veld te zien!

de B1!!