HKC A1 Zaal kampioen 2020 (huidige stand is eindstand; uitspraak KNKV)

HKC A1Wat een vreemde tijden maken we door met dit Corona / COVID-19 virus, de korfbal competitie abrupt tot zijn einde gekomen, geen trainingen en wedstrijden meer, veldcompetitie wordt beschouwd als niet gespeeld.
Allemaal thuis en 1,5 meter afstand en geen gezellige samenkomsten meer, het is absoluut nodig respecteer de RIVM richtlijnen zodat we redelijk snel weer gezellige korfbaltijden kunnen herbeleven.

HKC A1Wilde toch nog wel even HKC A1 en hun coach feliciteren met hun welverdiende zaal kampioenschap, ongeslagen kampioen een topprestatie van harte, en wat hadden we genoten van jullie inzet, tactiek en winnaarsmentaliteit. Ongeacht de tegenstander vol gaan voor de winst met elke week weer een ander strijdplan. Geweldig genoten van jullie passie en geweldige team spirit! Veel meegemaakt in de korfbalsport maar jullie sportbeleving en onvoorwaardelijke gedrevenheid naar elkaar en naar de coach waren echt bijzonder en uniek te noemen, steeds beter willen worden verbeteren in alles , en nog 1 op 1 dingen extra doen voor een nog betere prestatie.
En dan in de wedstrijd de juiste dingen doen en zien dat de getrainde zaken uitbetaalde en voor nog meer vreugde en plezier zorgde, wat kan korfbal dan toch leuk zijn.
Kan mij de laatste thuiswedstrijd nog goed herinneren. Een dikke zege van 34-10 met de kanttekening dat ieder speler inclusief alle invallers hun doelpunt hadden gemaakt, dat is als team een overwinning vieren.
Ook alle lof voor de vele invallers die zeker hebben bijgedragen aan dit succes , geen onvertogen woord gehoord, we konden altijd op jullie rekenen, jullie inzet was geweldig gewoon een niveautje hoger mee scoren en je opdracht uitvoeren dank daarvoor.
Ik heb de A1 spelers zien groeien, beter zien worden, boven zichzelf uit zien stijgen en bovenal plezier zien hebben.

HKC A1In het begin veld 2x winst op concurrent Vriendenschaar , de beker wedstrijd tegen Hoofdklasser KCC die na verlenging helaas in strafworpen verloren ging , dat was voor mij wel de wedstrijd waar het HKC-A1 team vorm ging krijgen en vol vertrouwen elke wedstrijd er voor wilde gaan , jullie stonden op de 2de plaats veld bijzonder goed al krijgt dit helaas geen vervolg meer.

  • De feiten van de zaalcompetitie:
  • 11 wedstrijden gewonnen
  • 22 punten gehaald
  • Nul wedstrijden verloren
  • 262 keer gescoord
  • 132 doelpunten tegen

De doelstelling zaal kampioen worden is werkelijkheid geworden, 300 keer scoren door omstandigheden helaas niet gehaald , maar daar kunnen we mee leven.

HKC bestuur en korfbal technische zaken bedankt voor jullie betrokkenheid en support en duidelijke beslissingen, absoluut nodig in de sport.

Hopelijk na deze Corona tijd is er nog even een moment om dit succes met elkaar te vieren onder het genot van een hapje en een drankje, successen moet je vieren.

Wij waren er klaar voor :
Stay Safe trotse korfbal vader Ron