Zomeroudercompetitie 2011 (laatste ronde)

Afgelopen maandag vond de beslissing plaats is de zomeroudercompetitie.

De Blauwe Garnalenpellers waren als enige geplaatst voor de finale en er waren totaal nog drie plaatsen te vergeven. De Groene Paardenbloemen verloren hun tweede wedstrijd met 3-4 van de Violette Schaakstukken. Hierdoor pakte de Zwarte Tissues op doelsaldo een plaats in de finale. In de finale moeten ze het opnemen tegen de Witte Apen. De Witte Apen wisten met 5-0 van de Zalmkleurige Borrelnoten te winnen, waardoor ook zij op doelsaldo de finale haalde. 
De grote vraag was wie wordt de tegenstander van de Blauwe Garnalenpellers. Eerst werd en gespeeld om de eer. De wedstrijd tussen de Rode Sneeuwschuivers en Oranje Hogedrukspuiters werd het 5-2 gewonnen door de Rode Sneeuwschuivers. De beslissende wedstrijd ging tussen de Gele Komkommers en de Grijze Staafmixers. De Gele Komkommers durfde zich niet te vertonen op het korfbalveld, de organisatie denkt dat dit iets te maken heeft met de EHEC bacterie. De Grijze Staafmixers hadden simpel een walk-over.
Aanstaande woensdag om 19:00 wordt de eerste finale gespeeld tussen de Zwarte Tissues en de Witte Apen. Aansluitend is de tweede finale tussen de Blauwe Garnalenpellers en de Grijze Staafmixers. Komt allen kijken en uw favoriete team aanmoedigen!!!
 
PS: WC rollen zijn toegestaan!!!


Afgelopen maandagavond werd tijdens een goede regenbui de tweede voorronde van de zomeroudercompetitie gespeeld.

De Zwarte Tissues die vorige week een nipte overwinning boekte op de Groene Paardenbloemen moesten het opnemen tegen de Violette Schaakstukken. Dit werd een zeer spannende wedstrijd waar volop gescoord werd. Uiteindelijk werd het een gelijkspel, want beide ploegen wisten zes keer te scoren. Op het tweede veld wisten de Zalmkleurige Borrelnoten met 3-0 te winnen van de Bruine Regenbogen. Dit zorgt voor extra spanning in de poule: het laatste duel tussen de Witte Apen en de Zalmkleurige Borrelnoten zal doorslaggevend zijn. De Grijze Staafmixers hadden een moeilijke opgave: winnen van de Roze Containers. Met wat hulp van de Roze Containers werd het uiteindelijk 6-4. Na de overwinning van vorige week wisten de Blauwe Garnalenpellers zich als eerste te plaatsen voor de finale. De Blauwe Garnalenpellers waren in een nek aan nek race net te sterk voor de Oranje Hogedrukspuiters. Uiteindelijk werd het 5-6 voor de Blauwe Garnalenpellers. Na afloop werd er gezellig nog een bakje koffie/thee/limonade gedronken in de kantine. Volgende week is er géén zomeroudercompetitie i.v.m. Tweede Pinksterdag. De laatste wedstrijden voor de finales worden maandag 20 juni a.s. gespeeld. Als u niet hoeft te korfballen, zouden wij het leuk vinden als u komt kijken.

Fotoverslag tweede ronde

(met dank aan Ellis van Houwelingen)

{artsexylightbox picasaUser=”hkc.evenementen” picasaAlbum=”20110606Zomeroudercompetitie2011″ previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

(tot. 189 hits)


Afgelopen maandagavond was de eerste voorronde van de zomeroudercompetitie. Er waren in het totaal 8 ploegen die in actie moesten komen.

De Zwarte Tissues namen het in een spannend duel op tegen de Groene Paardenbloemen. Uiteindelijk wisten de Zwarte Tissues nipt met de overwinning naar huis te gaan, het werd namelijk 8-7. De Bruine Regenbogen wisten de wedstrijd tegen de Witte Apen te winnen met 2-0. 

Langzaam begon het wat te druppelen en moesten de Roze Containers zich klaar gaan maken voor een boeiend duel tegen de Gele Komkommers. Er werd goed gescoord en de duels waren lekker fel. Dit resulteerde in een mooie schuiver van een Gele Komkommer, waar gelukkig hard om gelachen kon worden. De overwinning ging uiteindelijk naar de Roze Containers die met 6-3 de Gele Komkommers de baas waren. Op het andere veld waren de Blauwe Garnalenpellers met 5-4 te sterk voor de Rode sneeuwschuivers.
Volgende week maandag wordt er weer lekker gekorfbald. Als u niet hoeft te korfballen, kunt u altijd komen kijken.  Wij beloven u mooie acties van fanatieke ouders met verborgen talent!

Fotoverslag eerste ronde

(met dank aan Ellis van Houwelingen)

{artsexylightbox picasaUser=”hkc.evenementen” picasaAlbum=”20110530Zomeroudercompetitie2011″ previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

(tot. 84 hits)