Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Merwestroom organiseert dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 100.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Dit bedrag gaan we gebruiken om spelmaterialen voor de jeugd aan te schaffen. Hier hebben we jouw hulp bij nodig!

De bijdrage die we zullen ontvangen is afhankelijk van het totaal aantal stemmen dat wordt uitgebracht en het aantal stemmen dat onze vereniging heeft ontvangen. Alle deelnemende verenigingen en stichtingen hebben gelijke kansen op het ontvangen van een bijdrage; belangrijk is het inzetten van onze achterban! De leden van de Rabobank krijgen vijf stemmen. Het aantal stemmen wat uitgebracht mag worden op een vereniging of stichting is dit jaar gemaximeerd op één stem, waardoor leden hun stemmen moeten spreiden. De leden zijn verplicht om alle vijf stemmen uit te brengen.

Ben jij lid van Rabobank Merwestroom? Stem dan van 27 maart tot en met 10 april op onze vereniging via www.clubkascampagne.nl. Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Elke stem is geld waard.