Welpentoernooi bij PKC/Vertom

Hé hallo, in Papendrecht was gisteren tussen 10.00 en 15.00 een feest om te zijn! Daar werd voor de 40ste keer het Ad Roelofs welpentoernooi georganiseerd. Wedstrijden spelen, spelletjes doen en een kleurwedstrijd (met prijs voor Dina en Jasmijn): kortom een dag vol plezier!

Keispannend was Luca, Danley, Bart, Mees, Ties, Fay, Dina en Jasmijn, want zij hebben hun allereerste wedstrijden gespeeld van hun nog prille korfbalcarrière onder begeleiding van Menno en Marlies. Twee wedstrijden gewonnen en twee verloren. In totaal 13 doelpunten gescoord. Wat een talent!

Coach Mark mocht Sam, Brent, Naomi en Suus begeleiden. Zij stonden in een hele sterke poule ingedeeld bij KCC 1 / Fortuna 1 / Fortuna 2 en Vriendenschaar 1. Helaas gingen alle wedstrijden verloren, maar ze hebben supergoed hun best gedaan.

Coach Ruud vormden samen met Ralph, Mats, Senn, Brecht, Fleur en Seppe HKC 2. Ook Seppe heeft zijn eerste wedstrijden in het HKC-tenue gespeeld. Alle wedstrijden werden gewonnen en dit leverde een prachtige eerste plaats op. Chapeau!

Coach Monique was voor deze dag ingevlogen om Nolan, Arthur, Noah, Jula, Lana en Eline te coachen. De wedstrijd tegen Fortuna 6 werd met 4-5 gewonnen. In de andere drie wedstrijden waren de tegenstanders iets beter, maar ondanks dat hebben ze veel plezier gehad en heel goed hun best gedaan.

Wat kunnen we terugkijken op een leuke en gezellige dag.
Veel succes in de competitie!
Saskia Klop