We blikken vooruit!

Wekelijks kwamen de HKC wolven in en rond Het Dok samen. Maar de realiteit leert dat dit momenteel niet meer kan, maar HKC zal HKC niet zijn als we bij de pakken neer gaan zitten. Samen komen we er wel uit!
De slogan die op het spandoek staat dat in de zaal hangt, getuigt ervan: The strength of the Pack is the Wolf and the strength of the Wolf is in the pack.
Hou dat in je achterhoofd!

De (jeugd) technische commissie kijkt al vooruit naar het seizoen 2020/2021.

Alle nog geplande wedstrijden van de veldcompetitie worden dit seizoen ‘19-’20 afgelast, net als alle toernooien, evenementen etc. tot voorlopig 1 juni. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.
Nu we weten, dat er tot de zomervakantie geen competitie meer zal worden gespeeld, gaat de TC zich richten op het nieuwe korfbalseizoen ’20-‘21. Hopelijk kunnen we in september een start maken met deze competitie.

Teamindeling seizoen 2020-2021
De technische commissie is een opzet aan het maken voor komend seizoen.
Het is belangrijk dat we weten wie er komend seizoen bij HKC korfballen.
Als je nu al weet dat je wilt gaan stoppen of als je twijfelt laat dit dan z.s.m. maar in ieder geval voor 30 april weten d.m.v. een mail te sturen naar technischecommissie.hkc@gmail.com.

Wie uiteindelijk besluit te bedanken als lid van HKC moet dit ook voor 1 juni melden bij het secretariaat van HKC (secretaris@hkc-korfbal.nl).

Jeugdtrainers/-Coaches 2020-2021
De coördinatoren van de jeugd TC (Arjan Kamsteeg, Marije den Breejen, Erik Kraaijeveld en Suzanne Deventer) gaan op zoek naar trainers en coaches voor alle jeugdteams. Alle huidige trainers en coaches worden benaderd voor het komende seizoen met de vraag of ze dit willen blijven doen. Wil je gaan coachen of geef je nog geen trainen en wil je dat volgend jaar wel doen, laat het ons weten d.m.v. een mail te sturen naar de Jeugd TC (technischecommissie.hkc@gmail.com).

Nieuwe leden
Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar nieuwe leden. Wie zich inschrijft voor 1 mei kan worden ingedeeld in een team!
Heb je een broertje/zusje/vriendje of vriendinnetje die twijfelt om ook te gaan korfballen, hij/zij is meer dan welkom bij HKC!

Vacatures binnen technische commissie
We zijn op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris die samen met Sandra de Boon deze taak op zich wilt gaan nemen. Wil je meer weten over deze taak of wil je deze taak gaan uitvoeren, neem dan contact op met bestuurslid Robert den Breejen (robertdenbreejen@kpnmail.nl).

Tevens zijn we op zoek naar een coördinator voor de E-Jeugd en een algemeen lid voor de Jeugd TC. Voor meer informatie kun je terecht bij Erik Kraaijeveld (e.kraaijeveld@trompadvies.nl).

Vooruitkijkend wensen wij iedereen het allerbeste toe de komende maanden!

Technische commissie HKC en Jeugd TC

Sport BingoMededelingen HKC