Vriendjes- & vriendinnetjestraining vrijdagavond 25 juni

44 vriendjes en vriendinnetjes – 374 pannenkoeken – promotie op de scholen – 35 ballen voor de E/D groep en 17 ballen voor de Kangoeroes/F-groep – 23 vrijwilligers – 1 fotograaf – veel stroop en poedersuiker– totaal 104 kinderen!!

Zomaar een greep uit het draaiboek voor een geslaagde vriendjes- en vriendinnetjestraining afgelopen vrijdag 25 juni 2021.

Om 17.30 uur begon het pannenkoekenfestijn voor de Kangoeroes en de F-groep. In 20 huizen in Boven-Hardinxveld zijn stapels pannenkoeken gebakken. Hiervan werd heerlijk gesmuld en na 20 minuten was de stapel een stuk kleiner. Inmiddels was één van de beste korfballers ooit, namelijk Leon Simons gearriveerd. Om klokslag zes uur begon de vriendjes- en vriendinnetjestraining in de miezer-regen, maar dit mocht de pret niet drukken! Er werd fanatiek meegedaan met de leuke en gevarieerde training die Leon Simons in petto had. Aan het eind van de training mocht natuurlijk een groepsfoto niet ontbreken. Ook kreeg iedereen een presentje mee naar huis in de vorm van een badeendje met speciaal de vraag voor nieuwe leden: Word jij er EENTJE van HKC?

Ook aan de E en D-jeugd is de vraag gesteld om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Hier werd massaal gehoor aangegeven. Totaal was deze groep met 70 kinderen. Voor deze groep stonden er ook pannenkoeken op het menu en de stapel werd kleiner en kleiner. Rond 19.00 uur begon de tweede training onder leiding van Leon Simons en wat was het leuk en inspirerend! Bekijkt u de foto’s eens op de site van HKC.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond en hopen dat vriendjes en vriendinnetjes na de zomervakantie nog een keer (vrijblijvend) komen trainen bij onze vereniging. Houd de site in de gaten voor meer informatie!

Arie – Marinda – Mirjam – Sandra – Stephan – Linda – Anja – Sebastiaan – Jacqueline – Mathijs – Adri – Sanne – Lotte – Jonas – Arnold – Mirella – Ariea – Mascha – Marije – Wim – Wil –Levi – Leon en alle pannenkoekenbakkers ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet!

(Foto’s: Wim van der Pijl)

KangoeroeKlup