Versterking selectie 2017-2018

Na het succesvol verlopen zaalseizoen met als bekroning het kampioenschap en promotie naar de overgangsklasse en onze gunstige uitgangspositie op het veld, met het doel om ook op het veld te promoveren met HKC 1 naar de overgangsklasse, zijn we als bestuur, technische commissie en technische staf van de selectie op de achtergrond ook al druk bezig met het komend seizoen.

Eerder informeerden we al over de invulling van de technische staf voor komend seizoen welke met John Spekals hoofdtrainer, Rinke Hoekstra als trainer/coach van HKC 2, Raymond Nieuwenhuizen als assistent-trainer/coach en Jhon Hoekwater welke verantwoordelijke is voor de video’s sterk is ingevuld.

Via deze weg willen wij jullie ook informeren dat de volgende spelers volgend jaar de selectie van HKC zullen komen versterken:

Lotte Scherstra
Foto Lotte Scherstra
22 jaar en woonachtig in Rotterdam. Lotte speelt momenteel voor KOAG 1 en heeft in het seizoen 2014-2015 een jaar een uitstap naar Blauw-Wit in Amsterdam gemaakt. Hier heeft Lotte één jaar gespeeld en is hier Nederlands kampioen geworden op het veld met Blauw-Wit 2. Daarnaast is ze met de H.S. Rotterdam twee keer Nederlands kampioen studentenkorfbal geworden. Lotte wil zich graag bij HKC verder ontwikkelen.

Jaïr Korf de Gidts
Foto Jaïr Korf de Gidts
26 jaar, ook woonachtig in Rotterdam speelt momenteel bij Weidevogels 1. Jaïr is ooit onderdeel geweest van de talentvolle jeugdselectie van Meervogels en heeft daarbij als reservespeler de Ahoy-finale mogen meemaken. Jaïr heeft met Weidevogels de eerste klasse weten te behalen is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging en hoopt die bij HKC te vinden. Jair is samen in een team met Lotte ook Nederlands kampioen studentenkorfbal geworden.

Tjeerd Gort
Foto Tjeerd Gort
25 jaar, woonachtig in Papendrecht heeft zijn hele leven bij PKC gekorfbald en hier alle jeugdselectieteams doorlopen en veel NK’s mogen spelen, waaronder de A-finale in Ahoy. Na de junioren heeft Tjeerd in PKC 2 (o.a. met John den Dunnen in het vak) gespeeld en is na blessures uiteindelijk in PKC 3 terecht gekomen. Tjeerd wil graag bij HKC spelen om te proberen op een ander podium in het hoogste team van een vereniging te komen met alles wat daarbij komt kijken.

Wij zijn zeer blij met deze versterkingen en hopen met de huidige aanwezige kwaliteit binnen de selectie op een mooi en succesvol korfbalseizoen 2017-2018. We heten vanaf hier Lotte Jaïr en Tjeerd van harte welkom bij onze vereniging en wensen hen een succesvol en plezierige tijd bij onze club.

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC

Foto Francis Kraaijeveld-Tromp