Verlenging sponsorovereenkomst met “Golden sponsor” Akkermans Gloeitechniek

De laatste vijfien jaar is Akkermans Gloeitechniek uit Kinderdijk uitgegroeid tot de “Golden sponsor” van HKC. Maar liefst negen teams van HKC dragen de naam van Akkermans op hun wedstrijdshirt. Het bedrijf met klanten over de hele wereld verricht zijn gloeiwerkzaamheden vanuit Kinderdijk.

Ook bij metaalbedrijven in Hardinxveld-Giessendam en de regio is Akkermans specialist op het gebied van gloeitechniek. Naast het warm maken (gloeien) van metaal draagt dhr. Akkermans HKC een warm hart toe.
Zaterdag 28 september zegde de heer Sjaak Akkermans in zijn kantoor in Kinderdijk toe dat Akkermans Gloeitechniek de sponsoring van HKC opnieuw met vijf jaar gaat verlengen.

Daar zijn we als sponsorcommissie en heel HKC natuurlijk erg blij mee. Het geeft HKC de mogelijkheden haar technisch beleid voor de korfballende jeugdverder in te vullen en uit te voeren. Akkermans Gloeitechniek blijft dus goud waard voor de korfballers in Boven-Hardinxveld en mogen we met recht de “Golden Sponsor” van HKC noemen.