VERKAM is nieuwe sponsor

Als nieuwe sponsor van HKC stel ik mij en mijn bedrijf graag aan u voor. Mijn naam is Jeroen Verschoor. Ik ben met mijn bedrijf VERKAM gespecialiseerd in de verkoop, montage, onderhoud en service van alle soorten reclame-uitingen voor particulieren, bedrijven, verenigingen e.d. Zo is bijvoorbeeld een mooie vlaggenmast met vlag een visitekaartje voor uw bedrijf of vereniging, maar staat ook prachtig bij uw woning. Voorwaarde is wel, dat de mast er goed verzorgd bij staat. Een vlag die gerafeld is, een vlaggenmast die scheef staat of kapot is, doet ernstig afbreuk aan de uitstraling. Vandaar dat onze service veel verder gaat dan alleen verkoop. Uiteraard is het mogelijk dat wij een nieuwe mast of nieuw doekwerk leveren, maar komen tevens graag bij u langs voor eenmalig onderhoud of een reparatie. Ook als u niet in de buurt woont, wij hebben n.l. een landelijke dekking. U kunt bij ons eventueel een contract afsluiten voor meerdere onderhoudsbezoeken per jaar. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen. Overigens geldt voorgaande ook voor alle andere reclame-uitingen.
Ik wens HKC natuurlijk heel veel succes en als wij u op enigerlei wijze van dienst kunnen zijn, dan hoor ik dat graag: http://www.verkam.nl of tel. 06-144 044 89.

En mocht u het zich afvragen … Ik ben geen familie van ‘Verschoor-Reizen’ en ‘Verschoor Nautiek’ die ook sponsoren van HKC zijn, maar wel de zoon van een andere, nieuwe sponsor t.w. Arend Verschoor Kunstgras, met wie ik eventueel de volledige buitenruimte van uw bedrijf kan inrichten.