Verdient HKC en SSBH weer uw steun met Rabo ClubSupport?

Rabo ClubSupportIedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank met de Rabo ClubSupport-actie clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Doelen

HKC wil graag een overkapping voor een gedeelte van het terras, zodat bij slecht weer en drukke zaterdagen genoeg plaats is voor iedereen!. Vorig jaar werd support gevraagd voor een buitentoestel voor het ‘krachthonk’ De Werf, om een breder sportaanbod te kunnen bieden. Al een aantal jaar worden er bij HKC fitness trainingen gegeven in De Werf. Stichting SSBH wil de opbrengst gaan besteden voor nieuwe sport- en spelmaterialen, zodat er met nog meer plezier gesport kan worden in Het Dok. Hier willen zij zo veel als mogelijk tegemoet komen aan de wensen van de gebruikers, maar van de huuropbrengsten gaat helaas nagenoeg al het geld op aan vaste lasten en energiekosten!

Stemmen kan via de Rabo App of op www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Vanaf 5 september tot 27 september kun je als lid van de Rabobank op ons stemmen.

RabobankBekendmaking van de uitslag is 12 oktober 2022

Mededelingen HKC