Veldkampioenen voorjaar 2024

Voor de tweede keer dit seizoen kon de kampioensvlag gehesen voor HKC/Creon Kozijnen A1 op zaterdag 8 juni. Na een ongeslagen zaalseizoen werd er afgelopen voorjaarscompetitie ook geen punt gemorst. Wat een topprestatie voor het team van Harry, Marcel en Danny dat gesponsord wordt door Neptune. De felicitaties zijn voor Jonas, Kevin, Mathijs, Stefan, Sven, Jodie, Lizz, Mirthe, Amy, Rhode, Valerie en reserves Guido, Quinten en Rick.

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen A1

De opdracht voor HKC/Creon Kozijnen A3, gesponsord door Maxima en Yer, was duidelijk voor de laatste competitieronde, namelijk winnen van ACKC A2 om kans te maken op een gedeeld kampioenschap met Triade.

Na een bloedstollende wedstrijd is dit gelukt door met één punt verschil te winnen en daarom kon de kampioensbeker in ontvangst worden genomen door Jelle, Milan, Rick, Stijn, Tijl, Wesley, Britt, Lente, Lotte, Sanne, coach Henri en gelegenheidscoach Mirella. Goed gedaan!

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen A3

Een geheel onverwachtse kampioen, want zaterdag 8 juni 2024 moest de concurrent verliezen én HKC/Creon Kozijnen D2 zelf winnen en dit is gelukt! Wat een topprestatie voor het team dat gesponsord wordt door Gebroeders Blokland. De kampioensbeker en presentjes zijn daarom uitgereikt aan Daan, Ezra, Luuk, Rens, Anne-Marith, Jasmijn, Silvana, Jessie, coach Coen en Femke plus invallers van die dag Lize – Job – Joeri en Noud.

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen D2

HKC/Creon Kozijnen E4, dat gesponsord wordt door Deltabrug Beheer, is tijdens het zaalseizoen ongeslagen kampioen geworden en mochten zaterdag 8 juni wederom de kampioensvlag hijsen. Super goed gedaan en de felicitaties zijn daarom voor Dylano, Vigo, Imre, Emma en coach Jodie.

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen E4

De toppers uit HKC/Creon Kozijnen F2 hebben tijdens seizoen 2023-2024 24 wedstrijden gespeeld en 18x gewonnen. Ook de laatste 6 competitiewedstrijden werden niet verloren en werd 108x gescoord. De terechte kampioenen, die gesponsord worden door De Klerk, zijn Ralph, Mats, Senn, Seppe, Brecht, Fleur en coach Ruud. Gefeliciteerd!

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen F2

Winnen was de opdracht voor HKC/Creon Kozijnen 3, dat gesponsord wordt door Den Breejen Shipyard, op de laatste zaterdag van de competitie. Met 10-17 werd gewonnen van GKV/Enomcis 3 en de punten meegenomen naar Boven-Hardinxveld om daar gehuldigd te worden. De felicitaties zijn voor Britt, Lisanne, Jana, Thirsa, Ilse, Sacha, Marco, Robin, Ivo, Ruben, Quinten, coaches Kelly en Vivian.

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen 3

Op woensdag 5 juni kon de kampioensvlag gehesen worden door HKC/Creon Kozijnen MW1, door met 12-10 te winnen van SKV MW1. Onder het genot van een hapje en drankje werd na de wedstrijd deze kampioensploeg, dat gesponsord wordt door Meerkerk Houtbouw B.V., gehuldigd, een kampioenspresentje uitgereikt en natuurlijk een fotosessie mocht niet ontbreken. De terechte kampioenen zijn: Lize, Martine, Marinda, Wilma, Odette, Teunis, Peter, Mirjam, Erik, Martijn, Stan en Ilse.

Het kampioensteam van HKC/Creon Kozijnen MW1