Vanaf 4 juni a.s.: van geen Werf, via thuis Werf naar buiten Werf :)

Beste sporters,

Nog altijd gelden de algemene hygiëneregels van het RIVM en kan er (voorlopig) geen gebruik gemaakt worden van de kleedruimtes en kantine. Maar sinds 11 mei jongstleden is het voor personen van 19 jaar of ouder wel toegestaan om buiten te sporten en bewegen. Hierbij moeten de deelnemers te allen tijde 1,5 meter afstand houden tot de dichtstbijzijnde persoon. En dat is precies wat we gaan doen tijdens de BUITENWERF TRAININGEN!

Op donderdagavond 4 juni a.s. starten we met de eerste buitenwerf training. Hierbij hanteren we hetzelfde concept als voorheen: opgeven via de sportlink app (opgeven = meedoen).
De trainingen vinden plaats op:

Maandagavond
1e sessie: 19.45-20.30u
2e sessie: 20.45-21.30u

Woensdagochtend
08.45-09.30u

Donderdagavond
1e sessie: 20.00-20.45u
2e sessie: 21.00-21.45u

Vrijdagochtend

Vooralsnog geen training.

Aanvullingen:

  • Bij regen gaat de buitenwerf training niet door en wordt er op diezelfde avond/ochtend één Zoom training georganiseerd. Deze begint tegelijk met de (eerste) sessie van de buitentraining.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, maar kom zeker weer trainen als u zich beter voelt en 24 uur lang geen gezondheidsklachten heeft gehad.
  • Ook al spreekt het voor zich: kom met gewassen handen en in sporttenue naar De Werf.
   Gebruik van handdoek verplicht.
  • De kans op besmetting door het aanraken van sportattributen is heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarom zullen deze tijdens de trainingen worden gereinigd. De werkwijze hiervoor wordt voor aanvang training uitgelegd.

Ook al klinkt het misschien allemaal wat zwaar, we willen op een verantwoorde manier met elkaar trainen. En daar hebben we ontzettend veel zin in!

Namens de trainersgroep,

Arjan de Haas

PS: als laatste willen we alle trouwe zoomsporters die nog geen lid zijn van harte uitnodigen een keer mee te trainen. Geef dit even aan bij een van de trainers, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Sport en spel training