Van de voorzitter: januari 2022

HKC vrienden en vriendinnen,

Het is tijd, de hoogste tijd voor weer een……..

Ik zal niet ontkennen dat het de afgelopen weken lastig was en dat ik er naar snak om weer gewoon naar de korfbal te kunnen. Naar het veld, naar de zaal, naar HKC, kan me niet schelen hoe we het noemen, maar ik wil weer.

Het goede nieuws is dat we weer mogen en dat hopelijk daarna de versoepelingen verder zullen gaan. Voor jong en oud weer langzaam maar zeker het ritme oppakken.

Voor nu betekent het dat we in ieder geval wedstrijden kunnen spelen, kunnen trainen en kunnen kijken naar de wedstrijden. Natuurlijk met enkele extra spelregels, maar vooruit, het is veel beter dan niet kunnen.

Voor de wat langere termijn zullen we elkaar weer gaan oppeppen. Weer activiteiten ontplooien, zaken organiseren etc. Door de maatregelen hebben we weken op halve kracht de dingen gedaan en zijn we misschien een beetje ingedut.

Afgelopen! Vanaf nu gaan we vooruit kijken, sportief en sociaal. Uitdagingen en kansen zijn er voldoende.

Het eerste moet in een verkorte competitie gaan kijken hoever we kunnen komen in de Hoofdklasse. Het tweede gaat vol voor promotie. We kunnen met publiek spelen en als je het nog niet veilig genoeg vindt hebben we een prachtige livestream verbinding.

Alle jeugdteams kunnen hun competities vervolgen. Hard trainen is leuk, maar je meten met leeftijdsgenoten en kijken hoever je staat is toch net ff leuker. En we hebben veel talenten, we hebben een jeugdopleiding die blijft verbeteren, we hebben de voorwaarden om de bruisende club te zijn die we willen zijn.

Dus….., we gooien de terughoudendheid wéér van ons af, pakken de draad weer op en maken HKC met elkaar tot de vereniging die het is. Gezamenlijk maken we het leuk, ieder met zijn of haar bijdrage. Want we weten het.

HKC NIET ZOMAAR EEN CLUB!

Frank

HKC financieelWelcome Back