Vacature HKC trainer/coach voor de A1

HKC uit Hardinxveld-Giessendam is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer/coach voor de A1. HKC is een ambitieuze en gezellige vereniging met ongeveer 450 leden. De club beschikt over een prachtige accommodatie met sporthal, fitnessruimte en kunstgrasvelden.

HKC A1 speelt zowel op het veld als in de zaal in de 1e klasse. Doelstellingen voor komend seizoen zijn het ontwikkelen van de spelers/speelsters en handhaving in beide competities.

Van de trainer/coach wordt verwacht dat hij/zij de 2 doordeweekse trainingen voor de A1 verzorgt en tevens het team coacht bij competitiewedstrijden op de zaterdag.

Wij zoeken een trainer die technisch, tactisch maar ook sociaal begaafd is om training en begeleiding te geven aan een gemotiveerde spelersgroep. Ook een beginnende trainer/coach wordt van harte uitgenodigd om te reageren; ervaring is geen must, enthousiasme en ambitie wel.

Spreek dit je aan, of heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met,

Korfbalvereniging HKC (Ha)
Robert den Breejen