Update wedstrijden en trainingen HKC t.g.v. coronamaatregelen

Vanaf 28 november gelden er weer nieuwe maatregelen die impact hebben op het trainen en het spelen van wedstrijden bij HKC. De belangrijkste voor ons als vereniging is natuurlijk dat de sportlocaties gesloten zijn tussen 17:00 uur en 5:00 uur.

De korfbalbond heeft de volgende keuzes gemaakt voor de competities waar HKC-teams actief zijn:

  • Wedstrijdkorfbal (HKC 1, 2, 3, A1, B1, C1, D1) wedstrijden kunnen gepeeld worden (voor 17:00 uur), maar tellen niet mee voor de competitie.
  • Breedtekorfbal (Overige HKC-teams): wedstrijden kunnen gepeeld worden (voor 17:00 uur), en tellen mee voor de competitie.

Wedstrijden
Als HKC willen we graag zoveel mogelijk wedstrijden door laten gaan (binnen de gestelde regels). We zijn natuurlijk wel afhankelijk van wat andere verenigingen aanhouden; dit betekent soms dat er wedstrijden niet zullen doorgaan. Per zaterdag zullen we communiceren hoe het programma eruit ziet.

Trainingen
We vinden het belangrijk om in deze tijd te blijven sporten en te bewegen. We willen dan ook graag voor de komende weken alle teams de gelegenheid geven om 1x per week te trainen. Dit valt niet mee, want het moet voor 17:00 uur gebeuren. En dit is zeker niet altijd haalbaar voor alle trainers in verband met werk en school.

Hieronder het schema wanneer de teams kunnen trainen vanaf maandag 6 december. We begrijpen dat dit niet ideaal is en dat niet iedereen altijd kan (of wil) trainen op deze tijdstippen, maar we denken dat het goed is om met elkaar in beweging te blijven! Vanzelfsprekend volgen we de Corona-basisregels. Nu alvast iedereen bedankt voor de flexibiliteit en ook alle trainers voor het meedenken en meehelpen. En mocht je dit schema zien en je kan ergens een uurtje meehelpen, laat het ons gerust weten…

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
15:00-16:00u F-groep D-groep
16:00-17:00u E-groep C-groep Sen 1 & 2 A-groep B-groep

Als je nu niet kan trainen op een van deze tijden maar je wil wel graag trainen, neem dan even contact op met je trainer. Dan kan het vast geregeld worden om met een andere groep mee te trainen.

Bij vragen, stuur even een berichtje naar tc@hkc-korfbal.nl.

Commissie Sportieve Zaken

CoronavirusCoronavirus