Uitnodiging vrijwilligersavond (do. 20 juni)

Het hele jaar door zijn vele vrijwilligers actief om HKC als vereniging zo goed mogelijk te laten functioneren. Als bestuur prijzen we ons gelukkig dat velen binnen onze club zich verantwoordelijk voelen om bepaalde taken op zich te nemen en op een goede manier uit te voeren. We onderscheiden ons daarin positief ten opzichte van vele andere verenigingen.
Als bestuur zijn we hier natuurlijk bijzonder verheugd over: het maakt het besturen van HKC vanzelfsprekend een stuk gemakkelijker.

Wij willen alle vrijwilligers hiervoor graag bedanken en daarom nodigen we een ieder die, op welk gebied dan ook, als vrijwilliger actief is voor HKC van harte uit voor onze vrijwilligersbarbecue welke we houden op donderdag 20 juni aanvang 19.00 uur.

Om deze avond goed te kunnen organiseren vragen we jullie wel om je, uiterlijk donderdag 13 juni a.s., per e-mail aan te melden bij de secretaresse van het bestuur Marinda Rijnhout-Kleinveld (m.rijnhout@hotmail.com).

We hopen velen te zien op 20 juni!