Uitbreiding technische staf HKC met Peter Kamsteeg

Bestuur en TC van korfbalvereniging HKC zijn blij te kunnen mededelen dat Peter Kamsteeg is aangesteld als assistent trainer voor HKC 1 voor het korfbalseizoen 2020/2021. Wij kijken uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking met deze trainer/coach.

Peter Kamsteeg

Peter Kamsteeg

Als geboren en getogen Hardinxvelder heb ik van mijn 7e tot mijn 22e bij HKC mogen spelen, met voor mij als hoogtepunt de promotiewedstrijd in mijn laatste seizoen tegen KCC (toen nog De Kapellen). Na vier jaar op het hoogste niveau bij Oranje Wit ben ik samen met mijn vrouw Lenny bij Vriendenschaar gaan korfballen. Ik woon met Lenny en onze drie kinderen (Daan, Lieke en Dian) in Beneden-Hardinxveld. We zijn een echt korfbalgezin en op zaterdag probeer ik zoveel mogelijk bij de wedstrijden van de kinderen te kijken.
De afgelopen tien jaar ben ik binnen de TC en als trainer van veel verschillende teams bij Vriendenschaar actief geweest.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met Marrien Ekelmans met de selectie van HKC aan de slag te gaan.

Het Bestuur en TC zijn verheugd in Peter Kamsteeg een goede invulling als assistent trainer voor HKC 1 te hebben gevonden en wensen hem vanaf deze plaats veel succes en plezier met deze functie.

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC (Ha)

Mededelingen HKCCoronavirus