Trainingsweekend Selectie – Sneek

Sneek was afgelopen weekend de locatie voor het trainingsweekend voor de HKC-selectie. De selectie staat dit jaar onder leiding van Johan van Barneveldt en Robert Bras. Aangezien er vele nieuwe gezichten in de groep zijn, was het tijd om elkaar beter te leren kennen.

Op vrijdagavond werden de tenten opgeslagen en zaterdag stond er een toernooi bij KV Waterpoort op het programma. Zowel HKC 1 en 2 wonnen beide hun wedstrijden tegen KV Waterpoort en KC Harich. Volgens de hoofdtrainer biedt dit perspectief voor het komend seizoen. Uiteraard was er ook tijd voor de nodige ontspanning: een bbq, feestavond en ouderwets fries ‘fierljeppen’ stonden op het programma (op de foto winnaar Emiel). Kortom: een zwaar en meer dan succesvol trainingsweekend.

Selektieweekend - Winnaar Emiel

Komend weekend wordt op het eigen sportterrein verder geoefend, de eerste gelegenheid voor het thuispubliek om HKC 1 en 2 te zien spelen. Op vrijdagavond speelt HKC tegen GKV en op zaterdag tegen Vriendenschaar. De selectie van PKC/ Hagero is ook aanwezig dus dit belooft korfbalspektakel in Boven-Hardinxveld.

 

 

Fotoverslag

Foto’s: Martin de Rooij
{oziogallery 774}