Trainingspakken van André Vlot voor bondscheidssrechters

Afgelopen periode heeft Sportshop André Vlot de KNKV-scheidsrechters van de korfbalverenigingen HKC, Merwede en Vriendenschaar van nieuwe trainingspakken voorzien. Afgelopen maandag tijdens het Paastoernooi bij Vriendenschaar liepen de scheidsrechters van deze verenigingen er dan ook keurig bij. Sportshop André Vlot, onze welgemeende dank!

Een woord van dank is er ook voor de externe scheidsrechters van HKC die wekelijks het gehele hand doorreizen om te voldoen aan de verplichtingen die het KNKV aan HKC stelt. De vereniging moest afgelopen zaalseizoen een groot aantal wedstrijden fluiten en heeft hier ruim aan voldaan door 17 wedstrijden extra te fluiten. Het KNKV beloont HKC hiermee met een financiële bonus. Daarnaast hebben de scheidsrechters nog enkele wedstrijden mee laten tellen voor Vriendenschaar om ook voor hun een financiële boete te vermijden.

Ook tijdens het veld seizoen moeten er weer  vele wedstrijden gefloten worden. Inmiddels is deze verplichting ruim voor het einde van de competitie alweer behaald.

Naast de wedstrijden extern moeten er ook intern wekelijks wedstrijden gefloten worden. Binnen HKC zijn er dan ook gelukkig velen die wekelijks actief zijn. Waarvoor ook onze grote dank want zonder scheidsrechter is er tenslotte geen wedstrijd!

Arbitragecommissie HKC