Theo en Marcus winnaars klaverjastoernooi HKC

Vrijdag 15 november was de kantine bomvol met 48 enthousiaste klaverjassers. Traditioneel werden er door elk duo weer 3 boompjes gespeeld. En ook dit jaar was het weer duidelijk dat er verschillende soorten kaarters zijn, snelle kaarters, langzame kaarters, goede kaarters, minder goede kaarters. En daarnaast heb je ook nog pechvolle kaarters en gelukkige kaarters, jonge en vooral ook oudere kaarters.

Winnaars klaverjastoernooi

Toen de stofwolken aan het eind van de avond waren gaan liggen en de punten geteld werden, bleek dat de top 6 dicht bij elkaar lag. Jeroen en Kees van Houwelingen, Wil en Piet Dubbeldam, Kommer Dame en Gerrit Sterrenburg waren dicht bij de prijzen, maar grepen er net naast.

Op de derde plaats eindigden Ralph en Stephan de Boon met 5364 punten. De 2e plaats was voor Henk Schild en mw. Hoogendoorn met 5423 punten. Maar de hoofdprijs ging dit keer naar het duo Theo Advocaat en Marcus Eijkelenboom met een overtuigend aantal van 5568 punten. Iedereen bedankt weer voor de deelname, een speciaal woord van dank voor barman Arjan die iedereen de hele avond van hapjes en drankjes voorzien heeft.

Fotoverslag

{oziogallery 1062}