Tennismarathon bij tennisvereniging LTC De Merwede

Vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015 zal er een bijzonder evenement georganiseerd worden bij tennisvereniging LTC De Merwede. 24 uur lang zullen er activiteiten op de vereniging worden georganiseerd, zowel op als buiten de baan. Het doel van deze tennismarathon is om, naast een leuk evenement te organiseren, opbrengsten op te halen voor de Tennisvereniging en Stichting Leergeld. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen van ouders met beperkte financiële middelen toch mee kunnen doen aan allerlei binnen- en buitenschoolse activiteiten, waaronder het lidmaatschap van een sportvereniging. Voor meer informatie over deze stichting kun je kijken op: de site van Stichting Leergeld.

Op vrijdagavond (van 18.00 tot 00.00 uur) gaan Hardinxveldse sportverenigingen de onderlinge strijd aan op de tennisbaan. Korfbalvereniging HKC is hier natuurlijk ook voor uitgenodigd. Er kunnen tien koppels meedoen namens onze vereniging. Je kunt je individueel of als koppel opgeven voor deze avond. De avond wordt opgesplitst in twee delen van 3 uur.

De kosten van inschrijving bedragen € 10 per persoon. Lijkt het je leuk om mee te doen met het verenigingstoernooi namens HKC schrijf je dan in door een mail te sturen naar Esther Tromp. Ook wanneer je al een toezegging voor deelname hebt gedaan graag nog even een e-mail naar bovenstaand adres sturen.

Esther Tromp


Tennismarathon bij tennisvereniging LTC De Merwede